Dag allemaal,

Hier ben ik nog eens  met wat woordjes.
Mijn baasje is vanaf 1 februari 2009 Staatsambtenaar geworden. Hij is met pensioen.

Nu kan hij alle dagen voor mij zorgen, want ik heb hem altijd gemist als hij ging werken. En ik weet dat hij de laatste jaren niet meer graag ging werken.
De Maatschappij waar hij werkte was samen geslagen met 4 andere  Sociale woonmaatschappijen. Door die fusie werd het niet meer zoals het vroeger was. Ze waren zo een beetje vrijgevochten en dat vrijvechten moest er wat uit met de nieuwe bazen.
Nu had hij gelukt dat zijn pensioen eraan kwam. Het is nu zo ver.
Maar het baasje was verleden week ziek en deze week is hij ook niet opperbest. Maar dat komt wel.
Ik hoop dat hij nu veel meer tijd voor mij gaat hebben. Hij heeft mij verteld dat we zeker drie maal naar Creuse Nature gaan, omdat het vrouwke er graag kom. Ja ik kom er ook graag, want er zijn toch zoveel lieve mensen daar op die camping, eigenlijk zijn ze allemaal lief voor ons.
Er is ook een reis geplant naar Italië en Sicilië met de Mobielhome, dan zou zijn broer Francis ook meegaan. De datium moeten we nog uitzoeken.
Voor Creuse nature blijft de broer altijd thuis.
Creuse nature is onze tweede thuis geworden. Het ligt zo’n 680 km van bij ons in Frankrijk. Je moet maar eens een kijkje gaan nemen op hun webside.
http://www.Creusenature.fr. Dit is een naturistisch.
Mijn baasje ga met mij alledagen een grote wandeling maken in het bos en voor de rest ligt ik ook lekker in het zonnetje en als het te warm is ligt ik onder de Caravan of Mobielhome. Er is een nadeel voor mij daar op die camping. Ik ligt daar altijd aan een lijn van 5 meter. Maar ja,dat ben ik al gewoon hé.

De groetjes van Cupido en zijn baasje

Advertenties